Frizerski salon Sašo Mali z ekipo - Nova Vizija Lepote
YOUR HAIR AND CHIN
CARE FOR
THE BEST
PROFESSIONAL
M: +386 41 760 907
T: +386 1 43 40 552
Nova Vizija Lepote
Frizerski salon Sašo Mali z ekipo - Nova Vizija Lepote z več kot 30 letno tradicijo s področja frizerstva vedno znova izpopolnjujemo. Zavedamo se, da se modne smernice, življenje samo in pa način razmišljanja hitro spreminjajo. Zato se spreminjamo in razvijamo tudi mi. 

Vedno v koraku z novimi trendi obiskujemo mednarodne seminarje in tečaje s področja frizerstva ter stilskega preoblikovanja celotne podobe. Sledimo najnovejšim tehnologijam, predvsem pa vedno prisluhnemo željam naših strank.

V frizerskem salonu Sašo Mali z ekipo vsaki stranki nudimo popolnoma osebni pristop in vrhunsko kakovost.
Vision
Salon je Danes Resnično Vesolje Lepote
V frizerskem salonu Sašo Mali  - Nova Vizija Lepote v centru Ljubljane vsakdo lahko uživa v negovalnih storitvah, ki jih s svetovanjem in z vso pozornostjo nudijo naši frizerji, ob upoštevanju tipa las vsakega posameznika. Trudimo se, da pri tem doživite izredno prebujanje čutov in trenutek prave sprostitve. Številne teksture, nevsiljivi vonji, enkratni negovalni rituali in nepozaben občutek ugodja ob masaži glave - vse to odlično vpliva na učinkovito nego in lepoto vsakogar, ki vstopi skozi naša vrata. 

Ponudbo odlično dopolnjujemo s svetovanjem, make-upom in stylingi. Obiščite frizerski salon Sašo Mali z ekipo v centru Ljubljane.
Beauty
Meeting place
Salon Sašo Mali - Kraj Srečanja z Lepoto
ZA ŽENSKE
Dolgoletno čakanje na dolgo pričesko je sedaj postalo preteklost. Zakaj? Ker se z našo pomočjo le v nekaj urah lahko prelevite iz kratkolaske v dolgolasko, ali pa svoji pričeski povečate gostoto in volumen. Ekipa v frizerskem salonu Sašo Mali poskrbi in se posveti vašim željam in vaši pričeski.
ŽENSKO FRIZIRANJE IN STILIRANJE
women's styling
ZA ŽENSKE
S pomočjo novega revolucionarnega sistema je danes mogoče prav vse. Vse to pa naredimo iz popolnoma naravnih las.  Obiščite nas frizerski salon v centru Ljubljane.
PODALJŠEVANJE LAS
hair extensions
ZA OTROKE
Z veseljem poskrbimo tudi za naše in vaše najmlajše, ki so pri nas deležni enake vrhunske storitve kot vsi veliki!
OTROŠKO STRIŽENJE
children's haircut
ZA MOŠKE
Poleg urejene pričeske, je nega brade postala pomemben segment pri moški osebni negi. Zato za vas, v našem brivskem kotičku, poskrbimo kar najbolj kakovostno. Uporabljamo vrhunske preparate APOTHECARY 87.
MOŠKO STRIŽENJE IN BRITJE
men's haircuting and shaving
Home Care
Doživljanje Negovalnih Trenutkov Doma
Z namenom, da stranka lahko doma nadaljuje v salonu pričeto nego, kerastase podaja 3 preproste korake:
Masaža, nevsiljivi vonji, voljne teksture - prvi negovalni korak. Izbrana lasna kopel se prilagaja tipu las in podari pravi občutek ugodja.
1. UMIVANJE LAS
Gre za intenzivno nego. Njen učinek je izreden - lasna materija se izboljša. Bistvena sprememba je opazna že na otip.
2. NEGOVANJE
Zadnji korak, brez izpiranja, ki zaključi postopek negovanja. Lasje pridobijo obliko in učinkovito zaščito. Česanje postaja užitek, lasje so negovani in čudovito svetleči.
3. NEGOVALNI STYLING
Makeover
Stilske Preobrazbe
Bogata zgodovina stilskih preobrazb v frizerskem salonu Sašo Mali z ekipo dokazuje, da smo na tem področju zares izvrstni. Zadnja leta tudi redno sodelujemo z revijo Ona in s klubom Prima, kar nas izredno veseli. Zatorej, če si želite povsem korenite spremembe, ali pa vsaj rahle prevetritve svojega izgleda,  prijazno vabljeni! Tudi pri stilskih preobrazbah vedno ravnamo v skladu z željami stranke. Z Vami ustvarjamo Novo Vizijo Lepote.
Gift Vouchers
Darilni Boni Lepote
Cenjene stranke v frizerskem salonu Sašo Mali - Nova Vizija Lepote so Vam na voljo tudi darilni boni, ki jih lahko ob posebnih priložnostih, ali pa kar tako, podarite Vašim najdražjim, prijatejem ali poslovnim partnerjem. Razvajajte vaše obdarovance z ugodjem, prenovljenim videzom, z dobrim počutjem in s sprostitvijo. Darilne bone za frizerske storitve se lahko izkoristi v frizerskem salonu vizije lepote v Ljubljani.
Academy
Sašo Mali - Hair Academy
Ekipa: Frizerski salon Sašo Mali - Nova Vizija Lepote
Frizerji in tisti, ki bi to želeli postati, pri nas boste kmalu lahko pridobili vrhunsko znanje s področja frizerstva in stilskega oblikovanja celostne podobe. .
Teja Virant
Strokovnjak za barve in stilist
Expert colorist in stylist
Blaž Zorec
Strokovnjak za barve in stilist
Expert colorist in stylist
Kristijan Ivančič
Brivec
Barber
L'Oréal
Kérastase - Pariz
Kérastase postavlja novo definicijo odnosa posameznika do svojih las. Iz visoko-tehnoloških izdelkov in nove zahteve po rezultatih nege, je nastala posebna umetnost nege las. 

Z novimi Kérastase rituali se lahko frizer najprej posveti lasišču in nato lasem. Ko postavi strokovno diagnozo, ženska lahko vstopi v čutni svet Kerastase nege. Masaža lasišča z lasno kopeljo stimulira vitalne funkcije lasišča. Nega, ki razvaja čute, pa se izvaja z intenzivno, a kljub temu nežno masažo. 

Tovrstno negovanje pa se lahko nadaljuje doma - s posebej v ta namen razvitimi izdelki.

Izdelke Kérastase lahko kupite v Frizerskem salonu Sašo Mali - Nova Vizija Lepote.
Kozmetika Kérastase združuje strokovna znanja najboljših svetovnih frizerjev z ekspertizo najbolj naprednih znanstvenih skupin. Pod nadzorom velikega števila teh strokovnjakov nastajajo edinstveni izdelki za nego las.
Kerastase
Linija Kérastase Discipline za neukročene tanke ali normalne lase, ki potrebujejo glajenje.  Lasje so gibljivi in 72 ur zaščiteni pred vlago in razmršenostjo.
Discipline
Linija Kérastase Chronologiste za lase in lasišče, ki potrebujejo regeneracijo in revitalizacijo. Mehkoba, sijaj, žametni dotik, disciplinirani lasje, zaščita pred vlago.
Chronologiste
Kérastase Volumifique za tanke lase brez volumna. Lasje imajo takojšnji in dolgotrajni peresno lahek volumen. Lasje so obnovljeni. Dolgotrajen volumen in lahkotnost.
Volumifique
Linija Kérastase Densifique za lase, ki jim primanjkuje gostote. Po uporabi so lasje bolj polni, zdravi, z več prožnosti in oblike.
Densifique
Linija Kérastase Nutritive je popolna rešitev za normalne do suhe in občutljive tanke lase. Lasje so po uporabi nahranjeni, sijoči, mehki, zaščiteni pred izsušenostjo in niso obteženi.
Nutritive Irisome
Kérastase Reflection Chromatique je večnamenska zaščitna linija za posvetljene ali barvane lase. Barva je ohranjena in dolgotrajno zaščitena. Lasje so nahranjeni in sijoči.
Reflection Chromatique
Linija Kérastase Force Architecte za poškodovane in kemično tretirane lase. Za sijoče lase, zaščitene pred nadaljnjim lomljenjem. Lasje so okrepljeni in odpornejši iz dneva v dan.
Force Architecte
Kérastase Therapiste za zelo poškodovane tanke ali močne lase, ki potrebujejo drugo življenje. Vlakno je globoko obnovljeno. Za moč in elastičnost lasnega vlakna. Lasje so revitalizirani. Svilnati dotik. Znanstveno dokazana učinkovitost. Lasno vlakno je globoko obnovljeno s povrnjeno močjo in elastičnostjo.
Therapiste
Linija Kérastase Specifique za spremembe in neugodja na lasišču. Izdelki za občutljivo lasišče in suhe lase, za mastne ali suhe lase s prhljajem, za lase nagnjene k stanjševanju in izpadanju ter izdelki za mastno lasišče in občutljive konice.
Specifique
Linija Kérastase Nutritive Magistral je popolna rešitev za zelo izsušene tanke  lase. Lasje so globinsko nahranjeni, sijoči, mehki na dotik in zaščiteni pred izsušenostjo.
Nutritive Magistral
Kérastase Aura Botanica je linija profesionalne nege las iz najmanj 96%* sestavin naravnega izvora, ki z naravnimi sestavinami neguje vaše lase, da zasijejo v svoji naravni lepoti. Odlikujejo jo razkošne teksture in nežne aromatične dišave, ki vas popeljejo v enkratno sproščujočo izkušnjo ugodja. Naravni, mehki in sijoči lasje zdravega videza.  *povprečna vrednost sestavin naravnega izvora. Preostali delež sestavin je potreben za ohranitev vonja in senzoričnih lastnosti ter stabilnosti izdelka.
Aura Botanica
Premaknite svoje meje. Kérastase predstavlja Vaš osebni trening program nege. Extensioniste je nov program dnevne nege las, ki lase vidno okrepi od korenin do konic. Pripravite. Okrepite. Povečajte dolžino. Ponovite. Pomoč do daljših, močnejših in bujnejših las. Lasje so močnejši, zdravi ter brez razcepljenih in zlomljenih konic. Zaradi globinskega zapolnjevanja razcepljenih konic lasje ostanejo čudoviti, kar jim omogoča večjo rast.
Extensioniste
Kérastase Blond Absolu je  vijolična nega za posvetljene lase. Obnavlja vlakna, jih okrepi in zaščiti. Nenehno nevtralizira neželene tone, poudarja blond tone. Bodite drzne, nego prepustite nam.
Blond Absolu
Map
Frizerski salon Sašo Mali
Prečna ulica 6
1000 Ljubljana - Center
Naslov / Adress
+386 1 43 40 552
+ 386 41 760 907
Facebook
Instagram
Kontakti / Phones
ponedeljek - petek: od 8.00 do 20.00
sobota: od 8.00 do 14.00
nedelja in prazniki zaprto
monday - friday: od 8.00 do 20.00
saturday: od 8.00 do 14.00
sunday and holidays closed
Delovni čas
Opening times
© Sašo Mali 2019 | All rights reserved.  Design: Lea Legan
Frizerski salon Sašo Mali z ekipo - Nova Vizija Lepote
YOUR HAIR AND CHIN
THE BEST
PROFESSIONAL
CARE FOR
M: +386 41 760 907
T: +386 1 43 40 552
Nova Vizija Lepote
Frizerski salon Sašo Mali z ekipo - Nova Vizija Lepote z več kot 30 letno tradicijo s področja frizerstva vedno znova izpopolnjujemo. Zavedamo se, da se modne smernice, življenje samo in pa način razmišljanja hitro spreminjajo. Zato se spreminjamo in razvijamo tudi mi. 

Vedno v koraku z novimi trendi obiskujemo mednarodne seminarje in tečaje s področja frizerstva ter stilskega preoblikovanja celotne podobe. Sledimo najnovejšim tehnologijam, predvsem pa vedno prisluhnemo željam naših strank.

V frizerskem salonu Sašo Mali z ekipo vsaki stranki nudimo popolnoma osebni pristop in vrhunsko kakovost.
Vision
Salon je Danes Resnično Vesolje Lepote
V frizerskem salonu Sašo Mali  - Nova Vizija Lepote v centru Ljubljane vsakdo lahko uživa v negovalnih storitvah, ki jih s svetovanjem in z vso pozornostjo nudijo naši frizerji, ob upoštevanju tipa las vsakega posameznika. Trudimo se, da pri tem doživite izredno prebujanje čutov in trenutek prave sprostitve. Številne teksture, nevsiljivi vonji, enkratni negovalni rituali in nepozaben občutek ugodja ob masaži glave - vse to odlično vpliva na učinkovito nego in lepoto vsakogar, ki vstopi skozi naša vrata. 

Ponudbo odlično dopolnjujemo s svetovanjem, make-upom in stylingi. Obiščite frizerski salon Sašo Mali z ekipo v centru Ljubljane.
Beauty
Meeting place
Salon Sašo Mali - Kraj Srečanja z Lepoto
ZA ŽENSKE
Dolgoletno čakanje na dolgo pričesko je sedaj postalo preteklost. Zakaj? Ker se z našo pomočjo le v nekaj urah lahko prelevite iz kratkolaske v dolgolasko, ali pa svoji pričeski povečate gostoto in volumen. Ekipa v frizerskem salonu Sašo Mali poskrbi in se posveti vašim željam in vaši pričeski.
ŽENSKO FRIZIRANJE IN STILIRANJE
women's styling
ZA ŽENSKE
S pomočjo novega revolucionarnega sistema je danes mogoče prav vse. Vse to pa naredimo iz popolnoma naravnih las.  Obiščite nas frizerski salon v centru Ljubljane.
PODALJŠEVANJE LAS
hair extensions
ZA OTROKE
Z veseljem poskrbimo tudi za naše in vaše najmlajše, ki so pri nas deležni enake vrhunske storitve kot vsi veliki!
OTROŠKO STRIŽENJE
children's haircut
ZA MOŠKE
Poleg urejene pričeske, je nega brade postala pomemben segment pri moški osebni negi. Zato za vas, v našem brivskem kotičku, poskrbimo kar najbolj kakovostno. Uporabljamo vrhunske preparate APOTHECARY 87.
MOŠKO STRIŽENJE IN BRITJE
men's haircuting and shaving
Home Care
Doživljanje Negovalnih Trenutkov Doma
Z namenom, da stranka lahko doma nadaljuje v salonu pričeto nego, kerastase podaja 3 preproste korake:
Masaža, nevsiljivi vonji, voljne teksture - prvi negovalni korak. Izbrana lasna kopel se prilagaja tipu las in podari pravi občutek ugodja.
1. UMIVANJE LAS
Gre za intenzivno nego. Njen učinek je izreden - lasna materija se izboljša. Bistvena sprememba je opazna že na otip.
2. NEGOVANJE
Zadnji korak, brez izpiranja, ki zaključi postopek negovanja. Lasje pridobijo obliko in učinkovito zaščito. Česanje postaja užitek, lasje so negovani in čudovito svetleči.
3. NEGOVALNI STYLING
Makeover
Stilske Preobrazbe
Bogata zgodovina stilskih preobrazb v frizerskem salonu Sašo Mali z ekipo dokazuje, da smo na tem področju zares izvrstni. Zadnja leta tudi redno sodelujemo z revijo Ona in s klubom Prima, kar nas izredno veseli. Zatorej, če si želite povsem korenite spremembe, ali pa vsaj rahle prevetritve svojega izgleda,  prijazno vabljeni! Tudi pri stilskih preobrazbah vedno ravnamo v skladu z željami stranke. Z Vami ustvarjamo Novo Vizijo Lepote.
Gift Vouchers
Darilni Boni Lepote
Cenjene stranke v frizerskem salonu Sašo Mali - Nova Vizija Lepote so Vam na voljo tudi darilni boni, ki jih lahko ob posebnih priložnostih, ali pa kar tako, podarite Vašim najdražjim, prijatejem ali poslovnim partnerjem. Razvajajte vaše obdarovance z ugodjem, prenovljenim videzom, z dobrim počutjem in s sprostitvijo. Darilne bone za frizerske storitve se lahko izkoristi v frizerskem salonu vizije lepote v Ljubljani.
Academy
Sašo Mali - Hair Academy
Ekipa: Frizerski salon Sašo Mali - Nova Vizija Lepote
Frizerji in tisti, ki bi to želeli postati, pri nas boste kmalu lahko pridobili vrhunsko znanje s področja frizerstva in stilskega oblikovanja celostne podobe. .
Sašo Mali
Frizerski mojster
Professional artist
Teja Virant
Strokovnjak za barve in stilist
Expert colorist in stylist
Blaž Zorec
Strokovnjak za barve in stilist
Expert colorist in stylist
Kristijan Ivančič
Brivec
Barber
L'Oréal
Kérastase - Pariz
Kérastase postavlja novo definicijo odnosa posameznika do svojih las. Iz visoko-tehnoloških izdelkov in nove zahteve po rezultatih nege, je nastala posebna umetnost nege las. 

Z novimi Kérastase rituali se lahko frizer najprej posveti lasišču in nato lasem. Ko postavi strokovno diagnozo, ženska lahko vstopi v čutni svet Kerastase nege. Masaža lasišča z lasno kopeljo stimulira vitalne funkcije lasišča. Nega, ki razvaja čute, pa se izvaja z intenzivno, a kljub temu nežno masažo. 

Tovrstno negovanje pa se lahko nadaljuje doma - s posebej v ta namen razvitimi izdelki.

Izdelke Kérastase lahko kupite v Frizerskem salonu Sašo Mali - Nova Vizija Lepote.
Kozmetika Kérastase združuje strokovna znanja najboljših svetovnih frizerjev z ekspertizo najbolj naprednih znanstvenih skupin. Pod nadzorom velikega števila teh strokovnjakov nastajajo edinstveni izdelki za nego las.
Kerastase
Linija Kérastase Discipline za neukročene tanke ali normalne lase, ki potrebujejo glajenje.  Lasje so gibljivi in 72 ur zaščiteni pred vlago in razmršenostjo.
Discipline
Linija Kérastase Chronologiste za lase in lasišče, ki potrebujejo regeneracijo in revitalizacijo. Mehkoba, sijaj, žametni dotik, disciplinirani lasje, zaščita pred vlago.
Chronologiste
Kérastase Volumifique za tanke lase brez volumna. Lasje imajo takojšnji in dolgotrajni peresno lahek volumen. Lasje so obnovljeni. Dolgotrajen volumen in lahkotnost.
Volumifique
Linija Kérastase Densifique za lase, ki jim primanjkuje gostote. Po uporabi so lasje bolj polni, zdravi, z več prožnosti in oblike.
Densifique
Linija Kérastase Nutritive je popolna rešitev za normalne do suhe in občutljive tanke lase. Lasje so po uporabi nahranjeni, sijoči, mehki, zaščiteni pred izsušenostjo in niso obteženi.
Nutritive Irisome
Kérastase Reflection Chromatique je večnamenska zaščitna linija za posvetljene ali barvane lase. Barva je ohranjena in dolgotrajno zaščitena. Lasje so nahranjeni in sijoči.
Reflection Chromatique
Linija Kérastase Force Architecte za poškodovane in kemično tretirane lase. Za sijoče lase, zaščitene pred nadaljnjim lomljenjem. Lasje so okrepljeni in odpornejši iz dneva v dan.
Force Architecte
Kérastase Therapiste za zelo poškodovane tanke ali močne lase, ki potrebujejo drugo življenje. Vlakno je globoko obnovljeno. Za moč in elastičnost lasnega vlakna. Lasje so revitalizirani. Svilnati dotik. Znanstveno dokazana učinkovitost. Lasno vlakno je globoko obnovljeno s povrnjeno močjo in elastičnostjo.
Therapiste
Linija Kérastase Specifique za spremembe in neugodja na lasišču. Izdelki za občutljivo lasišče in suhe lase, za mastne ali suhe lase s prhljajem, za lase nagnjene k stanjševanju in izpadanju ter izdelki za mastno lasišče in občutljive konice.
Specifique
Linija Kérastase Nutritive Magistral je popolna rešitev za zelo izsušene tanke  lase. Lasje so globinsko nahranjeni, sijoči, mehki na dotik in zaščiteni pred izsušenostjo.
Nutritive Magistral
Kérastase Aura Botanica je linija profesionalne nege las iz najmanj 96%* sestavin naravnega izvora, ki z naravnimi sestavinami neguje vaše lase, da zasijejo v svoji naravni lepoti. Odlikujejo jo razkošne teksture in nežne aromatične dišave, ki vas popeljejo v enkratno sproščujočo izkušnjo ugodja. Naravni, mehki in sijoči lasje zdravega videza.  *povprečna vrednost sestavin naravnega izvora. Preostali delež sestavin je potreben za ohranitev vonja in senzoričnih lastnosti ter stabilnosti izdelka.
Aura Botanica
Premaknite svoje meje. Kérastase predstavlja Vaš osebni trening program nege. Extensioniste je nov program dnevne nege las, ki lase vidno okrepi od korenin do konic. Pripravite. Okrepite. Povečajte dolžino. Ponovite. Pomoč do daljših, močnejših in bujnejših las. Lasje so močnejši, zdravi ter brez razcepljenih in zlomljenih konic. Zaradi globinskega zapolnjevanja razcepljenih konic lasje ostanejo čudoviti, kar jim omogoča večjo rast.
Extensioniste
Kérastase Blond Absolu je  vijolična nega za posvetljene lase. Obnavlja vlakna, jih okrepi in zaščiti. Nenehno nevtralizira neželene tone, poudarja blond tone. Bodite drzne, nego prepustite nam.
Blond Absolu
Map
Frizerski salon Sašo Mali
Prečna ulica 6
1000 Ljubljana - Center
Naslov / Adress
+386 1 43 40 552
+ 386 41 760 907
Facebook
Instagram
Kontakti / Phones
ponedeljek - petek: od 8.00 do 20.00
sobota: od 8.00 do 14.00
nedelja in prazniki zaprto
monday - friday: od 8.00 do 20.00
saturday: od 8.00 do 14.00
sunday and holidays closed
Delovni čas
Opening times
© Sašo Mali 2019 | All rights reserved.  Design: Lea Legan
Frizerski salon Sašo Mali z ekipo - Nova Vizija Lepote
YOUR HAIR AND CHIN
THE BEST
PROFESSIONAL
CARE FOR
M: +386 41 760 907
T: +386 1 43 40 552
Nova Vizija Lepote
Frizerski salon Sašo Mali z ekipo - Nova Vizija Lepote z več kot 30 letno tradicijo s področja frizerstva vedno znova izpopolnjujemo. Zavedamo se, da se modne smernice, življenje samo in pa način razmišljanja hitro spreminjajo. Zato se spreminjamo in razvijamo tudi mi. 

Vedno v koraku z novimi trendi obiskujemo mednarodne seminarje in tečaje s področja frizerstva ter stilskega preoblikovanja celotne podobe. Sledimo najnovejšim tehnologijam, predvsem pa vedno prisluhnemo željam naših strank.

V frizerskem salonu Sašo Mali z ekipo vsaki stranki nudimo popolnoma osebni pristop in vrhunsko kakovost.
Vision
Salon je Danes Resnično Vesolje Lepote
V frizerskem salonu Sašo Mali  - Nova Vizija Lepote v centru Ljubljane vsakdo lahko uživa v negovalnih storitvah, ki jih s svetovanjem in z vso pozornostjo nudijo naši frizerji, ob upoštevanju tipa las vsakega posameznika. Trudimo se, da pri tem doživite izredno prebujanje čutov in trenutek prave sprostitve. Številne teksture, nevsiljivi vonji, enkratni negovalni rituali in nepozaben občutek ugodja ob masaži glave - vse to odlično vpliva na učinkovito nego in lepoto vsakogar, ki vstopi skozi naša vrata. 

Ponudbo odlično dopolnjujemo s svetovanjem, make-upom in stylingi. Obiščite frizerski salon Sašo Mali z ekipo v centru Ljubljane.
Beauty
Meeting place
Salon Sašo Mali - Kraj Srečanja z Lepoto
ZA ŽENSKE
Dolgoletno čakanje na dolgo pričesko je sedaj postalo preteklost. Zakaj? Ker se z našo pomočjo le v nekaj urah lahko prelevite iz kratkolaske v dolgolasko, ali pa svoji pričeski povečate gostoto in volumen. Ekipa v frizerskem salonu Sašo Mali poskrbi in se posveti vašim željam in vaši pričeski.
ŽENSKO FRIZIRANJE IN STILIRANJE
women's styling
ZA ŽENSKE
S pomočjo novega revolucionarnega sistema je danes mogoče prav vse. Vse to pa naredimo iz popolnoma naravnih las.  Obiščite nas frizerski salon v centru Ljubljane.
PODALJŠEVANJE LAS
hair extensions
ZA MOŠKE
Poleg urejene pričeske, je nega brade postala pomemben segment pri moški osebni negi. Zato za vas, v našem brivskem kotičku, poskrbimo kar najbolj kakovostno. Uporabljamo vrhunske preparate APOTHECARY 87.
MOŠKO STRIŽENJE IN BRITJE
men's haircuting and shaving
ZA OTROKE
Z veseljem poskrbimo tudi za naše in vaše najmlajše, ki so pri nas deležni enake vrhunske storitve kot vsi veliki!
OTROŠKO STRIŽENJE
children's haircut
Home Care
Doživljanje Negovalnih Trenutkov Doma
Z namenom, da stranka lahko doma nadaljuje v salonu pričeto nego, kerastase podaja 3 preproste korake:
Masaža, nevsiljivi vonji, voljne teksture - prvi negovalni korak. Izbrana lasna kopel se prilagaja tipu las in podari pravi občutek ugodja.
1. UMIVANJE LAS
Gre za intenzivno nego. Njen učinek je izreden - lasna materija se izboljša. Bistvena sprememba je opazna že na otip.
2. NEGOVANJE
Zadnji korak, brez izpiranja, ki zaključi postopek negovanja. Lasje pridobijo obliko in učinkovito zaščito. Česanje postaja užitek, lasje so negovani in čudovito svetleči.
3. NEGOVALNI STYLING
Makeover
Stilske Preobrazbe
Bogata zgodovina stilskih preobrazb v frizerskem salonu Sašo Mali z ekipo dokazuje, da smo na tem področju zares izvrstni. Zadnja leta tudi redno sodelujemo z revijo Ona in s klubom Prima, kar nas izredno veseli. Zatorej, če si želite povsem korenite spremembe, ali pa vsaj rahle prevetritve svojega izgleda,  prijazno vabljeni! Tudi pri stilskih preobrazbah vedno ravnamo v skladu z željami stranke. Z Vami ustvarjamo Novo Vizijo Lepote.
Gift Vouchers
Darilni Boni Lepote
Cenjene stranke v frizerskem salonu Sašo Mali - Nova Vizija Lepote so Vam na voljo tudi darilni boni, ki jih lahko ob posebnih priložnostih, ali pa kar tako, podarite Vašim najdražjim, prijatejem ali poslovnim partnerjem. Razvajajte vaše obdarovance z ugodjem, prenovljenim videzom, z dobrim počutjem in s sprostitvijo. Darilne bone za frizerske storitve se lahko izkoristi v frizerskem salonu vizije lepote v Ljubljani.
Academy
Sašo Mali - Hair Academy
Ekipa: Frizerski salon Sašo Mali - Nova Vizija Lepote
Frizerji in tisti, ki bi to želeli postati, pri nas boste kmalu lahko pridobili vrhunsko znanje s področja frizerstva in stilskega oblikovanja celostne podobe. .
Sašo Mali
Frizerski mojster
Professional artist
Teja Virant
Strokovnjak za barve in stilist
Expert colorist in stylist
Kristijan Ivančič
Brivec
Barber
Blaž Zorec
Strokovnjak za barve in stilist
Expert colorist in stylist
L'Oréal
Kérastase - Pariz
Kérastase postavlja novo definicijo odnosa posameznika do svojih las. Iz visoko-tehnoloških izdelkov in nove zahteve po rezultatih nege, je nastala posebna umetnost nege las. 

Z novimi Kérastase rituali se lahko frizer najprej posveti lasišču in nato lasem. Ko postavi strokovno diagnozo, ženska lahko vstopi v čutni svet Kerastase nege. Masaža lasišča z lasno kopeljo stimulira vitalne funkcije lasišča. Nega, ki razvaja čute, pa se izvaja z intenzivno, a kljub temu nežno masažo. 

Tovrstno negovanje pa se lahko nadaljuje doma - s posebej v ta namen razvitimi izdelki.

Izdelke Kérastase lahko kupite v Frizerskem salonu Sašo Mali - Nova Vizija Lepote.
Kozmetika Kérastase združuje strokovna znanja najboljših svetovnih frizerjev z ekspertizo najbolj naprednih znanstvenih skupin. Pod nadzorom velikega števila teh strokovnjakov nastajajo edinstveni izdelki za nego las.
Kerastase
Linija Kérastase Discipline za neukročene tanke ali normalne lase, ki potrebujejo glajenje.  Lasje so gibljivi in 72 ur zaščiteni pred vlago in razmršenostjo.
Discipline
Linija Kérastase Chronologiste za lase in lasišče, ki potrebujejo regeneracijo in revitalizacijo. Mehkoba, sijaj, žametni dotik, disciplinirani lasje, zaščita pred vlago.
Chronologiste
Kérastase Volumifique za tanke lase brez volumna. Lasje imajo takojšnji in dolgotrajni peresno lahek volumen. Lasje so obnovljeni. Dolgotrajen volumen in lahkotnost.
Volumifique
Linija Kérastase Densifique za lase, ki jim primanjkuje gostote. Po uporabi so lasje bolj polni, zdravi, z več prožnosti in oblike.
Densifique
Linija Kérastase Nutritive Magistral je popolna rešitev za zelo izsušene tanke  lase. Lasje so globinsko nahranjeni, sijoči, mehki na dotik in zaščiteni pred izsušenostjo.
Nutritive Magistral
Kérastase Aura Botanica je linija profesionalne nege las iz najmanj 96%* sestavin naravnega izvora, ki z naravnimi sestavinami neguje vaše lase, da zasijejo v svoji naravni lepoti. Odlikujejo jo razkošne teksture in nežne aromatične dišave, ki vas popeljejo v enkratno sproščujočo izkušnjo ugodja. Naravni, mehki in sijoči lasje zdravega videza.  *povprečna vrednost sestavin naravnega izvora. Preostali delež sestavin je potreben za ohranitev vonja in senzoričnih lastnosti ter stabilnosti izdelka.
Aura Botanica
Linija Kérastase Nutritive je popolna rešitev za normalne do suhe in občutljive tanke lase. Lasje so po uporabi nahranjeni, sijoči, mehki, zaščiteni pred izsušenostjo in niso obteženi.
Nutritive Irisome
Kérastase Reflection Chromatique je večnamenska zaščitna linija za posvetljene ali barvane lase. Barva je ohranjena in dolgotrajno zaščitena. Lasje so nahranjeni in sijoči.
Reflection Chromatique
Linija Kérastase Force Architecte za poškodovane in kemično tretirane lase. Za sijoče lase, zaščitene pred nadaljnjim lomljenjem. Lasje so okrepljeni in odpornejši iz dneva v dan.
Force Architecte
Kérastase Therapiste za zelo poškodovane tanke ali močne lase, ki potrebujejo drugo življenje. Vlakno je globoko obnovljeno. Za moč in elastičnost lasnega vlakna. Lasje so revitalizirani. Svilnati dotik. Znanstveno dokazana učinkovitost. Lasno vlakno je globoko obnovljeno s povrnjeno močjo in elastičnostjo.
Therapiste
Linija Kérastase Specifique za spremembe in neugodja na lasišču. Izdelki za občutljivo lasišče in suhe lase, za mastne ali suhe lase s prhljajem, za lase nagnjene k stanjševanju in izpadanju ter izdelki za mastno lasišče in občutljive konice.
Specifique
Premaknite svoje meje. Kérastase predstavlja Vaš osebni trening program nege. Extensioniste je nov program dnevne nege las, ki lase vidno okrepi od korenin do konic. Pripravite. Okrepite. Povečajte dolžino. Ponovite. Pomoč do daljših, močnejših in bujnejših las. Lasje so močnejši, zdravi ter brez razcepljenih in zlomljenih konic. Zaradi globinskega zapolnjevanja razcepljenih konic lasje ostanejo čudoviti, kar jim omogoča večjo rast.
Extensioniste
Kérastase Blond Absolu je  vijolična nega za posvetljene lase. Obnavlja vlakna, jih okrepi in zaščiti. Nenehno nevtralizira neželene tone, poudarja blond tone. Bodite drzne, nego prepustite nam.
Blond Absolu
Map
Frizerski salon Sašo Mali
Prečna ulica 6
1000 Ljubljana - Center
Naslov / Adress
+386 1 43 40 552
+ 386 41 760 907
Facebook
Instagram
Kontakti / Phones
ponedeljek - petek: od 8.00 do 20.00
sobota: od 8.00 do 14.00
nedelja in prazniki zaprto
monday - friday: od 8.00 do 20.00
saturday: od 8.00 do 14.00
sunday and holidays closed
Delovni čas
Opening times
© Sašo Mali 2019 | All rights reserved.  Design: Lea Legan
Frizerski salon Sašo Mali z ekipo - Nova Vizija Lepote
YOUR HAIR AND CHIN
THE BEST
PROFESSIONAL
CARE FOR
M: +386 41 760 907
T: +386 1 43 40 552
Nova Vizija Lepote
Frizerski salon Sašo Mali z ekipo - Nova Vizija Lepote z več kot 30 letno tradicijo s področja frizerstva vedno znova izpopolnjujemo. Zavedamo se, da se modne smernice, življenje samo in pa način razmišljanja hitro spreminjajo. Zato se spreminjamo in razvijamo tudi mi. 

Vedno v koraku z novimi trendi obiskujemo mednarodne seminarje in tečaje s področja frizerstva ter stilskega preoblikovanja celotne podobe. Sledimo najnovejšim tehnologijam, predvsem pa vedno prisluhnemo željam naših strank.

V frizerskem salonu Sašo Mali z ekipo vsaki stranki nudimo popolnoma osebni pristop in vrhunsko kakovost.
Vision
Salon je Danes Resnično Vesolje Lepote
V frizerskem salonu Sašo Mali  - Nova Vizija Lepote v centru Ljubljane vsakdo lahko uživa v negovalnih storitvah, ki jih s svetovanjem in z vso pozornostjo nudijo naši frizerji, ob upoštevanju tipa las vsakega posameznika. Trudimo se, da pri tem doživite izredno prebujanje čutov in trenutek prave sprostitve. Številne teksture, nevsiljivi vonji, enkratni negovalni rituali in nepozaben občutek ugodja ob masaži glave - vse to odlično vpliva na učinkovito nego in lepoto vsakogar, ki vstopi skozi naša vrata. 

Ponudbo odlično dopolnjujemo s svetovanjem, make-upom in stylingi. Obiščite frizerski salon Sašo Mali z ekipo v centru Ljubljane.
Beauty
Meeting place
Salon Sašo Mali - Kraj Srečanja z Lepoto
ZA ŽENSKE
Dolgoletno čakanje na dolgo pričesko je sedaj postalo preteklost. Zakaj? Ker se z našo pomočjo le v nekaj urah lahko prelevite iz kratkolaske v dolgolasko, ali pa svoji pričeski povečate gostoto in volumen. Ekipa v frizerskem salonu Sašo Mali poskrbi in se posveti vašim željam in vaši pričeski.
ŽENSKO FRIZIRANJE IN STILIRANJE
women's styling
ZA ŽENSKE
S pomočjo novega revolucionarnega sistema je danes mogoče prav vse. Vse to pa naredimo iz popolnoma naravnih las.  Obiščite nas frizerski salon v centru Ljubljane.
PODALJŠEVANJE LAS
hair extensions
ZA OTROKE
Z veseljem poskrbimo tudi za naše in vaše najmlajše, ki so pri nas deležni enake vrhunske storitve kot vsi veliki!
OTROŠKO STRIŽENJE
children's haircut
ZA MOŠKE
Poleg urejene pričeske, je nega brade postala pomemben segment pri moški osebni negi. Zato za vas, v našem brivskem kotičku, poskrbimo kar najbolj kakovostno. Uporabljamo vrhunske preparate APOTHECARY 87.
MOŠKO STRIŽENJE IN BRITJE
men's haircuting and shaving
Home Care
Doživljanje Negovalnih Trenutkov Doma
Z namenom, da stranka lahko doma nadaljuje v salonu pričeto nego, kerastase podaja 3 preproste korake:
Masaža, nevsiljivi vonji, voljne teksture - prvi negovalni korak. Izbrana lasna kopel se prilagaja tipu las in podari pravi občutek ugodja.
1. UMIVANJE LAS
Gre za intenzivno nego. Njen učinek je izreden - lasna materija se izboljša. Bistvena sprememba je opazna že na otip.
2. NEGOVANJE
Zadnji korak, brez izpiranja, ki zaključi postopek negovanja. Lasje pridobijo obliko in učinkovito zaščito. Česanje postaja užitek, lasje so negovani in čudovito svetleči.
3. NEGOVALNI STYLING
Makeover
Stilske Preobrazbe
Bogata zgodovina stilskih preobrazb v frizerskem salonu Sašo Mali z ekipo dokazuje, da smo na tem področju zares izvrstni. Zadnja leta tudi redno sodelujemo z revijo Ona in s klubom Prima, kar nas izredno veseli. Zatorej, če si želite povsem korenite spremembe, ali pa vsaj rahle prevetritve svojega izgleda,  prijazno vabljeni! Tudi pri stilskih preobrazbah vedno ravnamo v skladu z željami stranke. Z Vami ustvarjamo Novo Vizijo Lepote.
Gift Vouchers
Darilni Boni Lepote
Cenjene stranke v frizerskem salonu Sašo Mali - Nova Vizija Lepote so Vam na voljo tudi darilni boni, ki jih lahko ob posebnih priložnostih, ali pa kar tako, podarite Vašim najdražjim, prijatejem ali poslovnim partnerjem. Razvajajte vaše obdarovance z ugodjem, prenovljenim videzom, z dobrim počutjem in s sprostitvijo. Darilne bone za frizerske storitve se lahko izkoristi v frizerskem salonu vizije lepote v Ljubljani.
Academy
Sašo Mali - Hair Academy
Ekipa: Frizerski salon Sašo Mali - Nova Vizija Lepote
Frizerji in tisti, ki bi to želeli postati, pri nas boste kmalu lahko pridobili vrhunsko znanje s področja frizerstva in stilskega oblikovanja celostne podobe. .
Sašo Mali
Frizerski mojster
Professional artist
Teja Virant
Strokovnjak za barve in stilist
Expert colorist in stylist
Blaž Zorec
Strokovnjak za barve in stilist
Expert colorist in stylist
Kristijan Ivančič
Brivec
Barber
L'Oréal
Kérastase - Pariz
Kérastase postavlja novo definicijo odnosa posameznika do svojih las. Iz visoko-tehnoloških izdelkov in nove zahteve po rezultatih nege, je nastala posebna umetnost nege las. 

Z novimi Kérastase rituali se lahko frizer najprej posveti lasišču in nato lasem. Ko postavi strokovno diagnozo, ženska lahko vstopi v čutni svet Kerastase nege. Masaža lasišča z lasno kopeljo stimulira vitalne funkcije lasišča. Nega, ki razvaja čute, pa se izvaja z intenzivno, a kljub temu nežno masažo. 

Tovrstno negovanje pa se lahko nadaljuje doma - s posebej v ta namen razvitimi izdelki.

Izdelke Kérastase lahko kupite v Frizerskem salonu Sašo Mali - Nova Vizija Lepote.
Kozmetika Kérastase združuje strokovna znanja najboljših svetovnih frizerjev z ekspertizo najbolj naprednih znanstvenih skupin. Pod nadzorom velikega števila teh strokovnjakov nastajajo edinstveni izdelki za nego las.
Kerastase
Linija Kérastase Discipline za neukročene tanke ali normalne lase, ki potrebujejo glajenje.  Lasje so gibljivi in 72 ur zaščiteni pred vlago in razmršenostjo.
Discipline
Linija Kérastase Chronologiste za lase in lasišče, ki potrebujejo regeneracijo in revitalizacijo. Mehkoba, sijaj, žametni dotik, disciplinirani lasje, zaščita pred vlago.
Chronologiste
Kérastase Volumifique za tanke lase brez volumna. Lasje imajo takojšnji in dolgotrajni peresno lahek volumen. Lasje so obnovljeni. Dolgotrajen volumen in lahkotnost.
Volumifique
Linija Kérastase Densifique za lase, ki jim primanjkuje gostote. Po uporabi so lasje bolj polni, zdravi, z več prožnosti in oblike.
Densifique
Linija Kérastase Nutritive je popolna rešitev za normalne do suhe in občutljive tanke lase. Lasje so po uporabi nahranjeni, sijoči, mehki, zaščiteni pred izsušenostjo in niso obteženi.
Nutritive Irisome
Kérastase Reflection Chromatique je večnamenska zaščitna linija za posvetljene ali barvane lase. Barva je ohranjena in dolgotrajno zaščitena. Lasje so nahranjeni in sijoči.
Reflection Chromatique
Linija Kérastase Force Architecte za poškodovane in kemično tretirane lase. Za sijoče lase, zaščitene pred nadaljnjim lomljenjem. Lasje so okrepljeni in odpornejši iz dneva v dan.
Force Architecte
Kérastase Therapiste za zelo poškodovane tanke ali močne lase, ki potrebujejo drugo življenje. Vlakno je globoko obnovljeno. Za moč in elastičnost lasnega vlakna. Lasje so revitalizirani. Svilnati dotik. Znanstveno dokazana učinkovitost. Lasno vlakno je globoko obnovljeno s povrnjeno močjo in elastičnostjo.
Therapiste
Linija Kérastase Specifique za spremembe in neugodja na lasišču. Izdelki za občutljivo lasišče in suhe lase, za mastne ali suhe lase s prhljajem, za lase nagnjene k stanjševanju in izpadanju ter izdelki za mastno lasišče in občutljive konice.
Specifique
Linija Kérastase Nutritive Magistral je popolna rešitev za zelo izsušene tanke  lase. Lasje so globinsko nahranjeni, sijoči, mehki na dotik in zaščiteni pred izsušenostjo.
Nutritive Magistral
Kérastase Aura Botanica je linija profesionalne nege las iz najmanj 96%* sestavin naravnega izvora, ki z naravnimi sestavinami neguje vaše lase, da zasijejo v svoji naravni lepoti. Odlikujejo jo razkošne teksture in nežne aromatične dišave, ki vas popeljejo v enkratno sproščujočo izkušnjo ugodja. Naravni, mehki in sijoči lasje zdravega videza.  *povprečna vrednost sestavin naravnega izvora. Preostali delež sestavin je potreben za ohranitev vonja in senzoričnih lastnosti ter stabilnosti izdelka.
Aura Botanica
Premaknite svoje meje. Kérastase predstavlja Vaš osebni trening program nege. Extensioniste je nov program dnevne nege las, ki lase vidno okrepi od korenin do konic. Pripravite. Okrepite. Povečajte dolžino. Ponovite. Pomoč do daljših, močnejših in bujnejših las. Lasje so močnejši, zdravi ter brez razcepljenih in zlomljenih konic. Zaradi globinskega zapolnjevanja razcepljenih konic lasje ostanejo čudoviti, kar jim omogoča večjo rast.
Extensioniste
Kérastase Blond Absolu je  vijolična nega za posvetljene lase. Obnavlja vlakna, jih okrepi in zaščiti. Nenehno nevtralizira neželene tone, poudarja blond tone. Bodite drzne, nego prepustite nam.
Blond Absolu
Map
Frizerski salon Sašo Mali
Prečna ulica 6
1000 Ljubljana - Center
Naslov / Adress
+386 1 43 40 552
+ 386 41 760 907
Facebook
Instagram
Kontakti / Phones
ponedeljek - petek: od 8.00 do 20.00
sobota: od 8.00 do 14.00
nedelja in prazniki zaprto
monday - friday: od 8.00 do 20.00
saturday: od 8.00 do 14.00
sunday and holidays closed
Delovni čas
Opening times
© Sašo Mali 2019 | All rights reserved.  Design: Lea Legan
Frizerski salon Sašo Mali z ekipo - Nova Vizija Lepote
YOUR HAIR AND CHIN
THE BEST
PROFESSIONAL
CARE FOR
T: +386 1 43 40 552
M: +386 41 760 907
Nova Vizija Lepote
Frizerski salon Sašo Mali z ekipo - Nova Vizija Lepote z več kot 30 letno tradicijo s področja frizerstva vedno znova izpopolnjujemo. Zavedamo se, da se modne smernice, življenje samo in pa način razmišljanja hitro spreminjajo. Zato se spreminjamo in razvijamo tudi mi. 

Vedno v koraku z novimi trendi obiskujemo mednarodne seminarje in tečaje s področja frizerstva ter stilskega preoblikovanja celotne podobe. Sledimo najnovejšim tehnologijam, predvsem pa vedno prisluhnemo željam naših strank.

V frizerskem salonu Sašo Mali z ekipo vsaki stranki nudimo popolnoma osebni pristop in vrhunsko kakovost.
Vision
Salon je Danes Resnično Vesolje Lepote
V frizerskem salonu Sašo Mali  - Nova Vizija Lepote v centru Ljubljane vsakdo lahko uživa v negovalnih storitvah, ki jih s svetovanjem in z vso pozornostjo nudijo naši frizerji, ob upoštevanju tipa las vsakega posameznika. Trudimo se, da pri tem doživite izredno prebujanje čutov in trenutek prave sprostitve. Številne teksture, nevsiljivi vonji, enkratni negovalni rituali in nepozaben občutek ugodja ob masaži glave - vse to odlično vpliva na učinkovito nego in lepoto vsakogar, ki vstopi skozi naša vrata. 

Ponudbo odlično dopolnjujemo s svetovanjem, make-upom in stylingi. Obiščite frizerski salon Sašo Mali z ekipo v centru Ljubljane.
Beauty
Meeting place
Salon Sašo Mali - Kraj Srečanja z Lepoto
ZA ŽENSKE
Dolgoletno čakanje na dolgo pričesko je sedaj postalo preteklost. Zakaj? Ker se z našo pomočjo le v nekaj urah lahko prelevite iz kratkolaske v dolgolasko, ali pa svoji pričeski povečate gostoto in volumen. Ekipa v frizerskem salonu Sašo Mali poskrbi in se posveti vašim željam in vaši pričeski.
ŽENSKO FRIZIRANJE IN STILIRANJE
women's styling
ZA ŽENSKE
S pomočjo novega revolucionarnega sistema je danes mogoče prav vse. Vse to pa naredimo iz popolnoma naravnih las.  Obiščite nas frizerski salon v centru Ljubljane.
PODALJŠEVANJE LAS
hair extensions
ZA MOŠKE
Poleg urejene pričeske, je nega brade postala pomemben segment pri moški osebni negi. Zato za vas, v našem brivskem kotičku, poskrbimo kar najbolj kakovostno. Uporabljamo vrhunske preparate APOTHECARY 87.
MOŠKO STRIŽENJE IN BRITJE
men's haircuting and shaving
ZA OTROKE
Z veseljem poskrbimo tudi za naše in vaše najmlajše, ki so pri nas deležni enake vrhunske storitve kot vsi veliki!
OTROŠKO STRIŽENJE
children's haircut
Home Care
Doživljanje Negovalnih Trenutkov Doma
Z namenom, da stranka lahko doma nadaljuje v salonu pričeto nego, kerastase podaja 3 preproste korake:
1. UMIVANJE LAS
Masaža, nevsiljivi vonji, voljne teksture - prvi negovalni korak. Izbrana lasna kopel se prilagaja tipu las in podari pravi občutek ugodja.
2. NEGOVANJE
Gre za intenzivno nego. Njen učinek je izreden - lasna materija se izboljša. Bistvena sprememba je opazna že na otip.
3. NEGOVALNI STYLING
Zadnji korak, brez izpiranja, ki zaključi postopek negovanja. Lasje pridobijo obliko in učinkovito zaščito. Česanje postaja užitek, lasje so negovani in čudovito svetleči.
Makeover
Stilske Preobrazbe
Bogata zgodovina stilskih preobrazb v frizerskem salonu Sašo Mali z ekipo dokazuje, da smo na tem področju zares izvrstni. Zadnja leta tudi redno sodelujemo z revijo Ona in s klubom Prima, kar nas izredno veseli. Zatorej, če si želite povsem korenite spremembe, ali pa vsaj rahle prevetritve svojega izgleda,  prijazno vabljeni! Tudi pri stilskih preobrazbah vedno ravnamo v skladu z željami stranke. Z Vami ustvarjamo Novo Vizijo Lepote.
Gift Vouchers
Darilni Boni Lepote
Cenjene stranke v frizerskem salonu Sašo Mali - Nova Vizija Lepote so Vam na voljo tudi darilni boni, ki jih lahko ob posebnih priložnostih, ali pa kar tako, podarite Vašim najdražjim, prijatejem ali poslovnim partnerjem. Razvajajte vaše obdarovance z ugodjem, prenovljenim videzom, z dobrim počutjem in s sprostitvijo. Darilne bone za frizerske storitve se lahko izkoristi v frizerskem salonu vizije lepote v Ljubljani.
Academy
Sašo Mali - Hair Academy
Ekipa: Frizerski salon Sašo Mali - Nova Vizija Lepote
Frizerji in tisti, ki bi to želeli postati, pri nas boste kmalu lahko pridobili vrhunsko znanje s področja frizerstva in stilskega oblikovanja celostne podobe. .
Sašo Mali
Frizerski mojster
Professional artist
Teja Virant
Strokovnjak za barve in stilist
Expert colorist in stylist
Blaž Zorec
Strokovnjak za barve in stilist
Expert colorist in stylist
Kristijan Ivančič
Brivec
Barber
L'Oréal
Kérastase - Pariz
Kérastase postavlja novo definicijo odnosa posameznika do svojih las. Iz visoko-tehnoloških izdelkov in nove zahteve po rezultatih nege, je nastala posebna umetnost nege las. 

Z novimi Kérastase rituali se lahko frizer najprej posveti lasišču in nato lasem. Ko postavi strokovno diagnozo, ženska lahko vstopi v čutni svet Kerastase nege. Masaža lasišča z lasno kopeljo stimulira vitalne funkcije lasišča. Nega, ki razvaja čute, pa se izvaja z intenzivno, a kljub temu nežno masažo. 

Tovrstno negovanje pa se lahko nadaljuje doma - s posebej v ta namen razvitimi izdelki.

Izdelke Kérastase lahko kupite v Frizerskem salonu Sašo Mali - Nova Vizija Lepote.
Kozmetika Kérastase združuje strokovna znanja najboljših svetovnih frizerjev z ekspertizo najbolj naprednih znanstvenih skupin. Pod nadzorom velikega števila teh strokovnjakov nastajajo edinstveni izdelki za nego las.
Kerastase
Linija Kérastase Discipline za neukročene tanke ali normalne lase, ki potrebujejo glajenje.  Lasje so gibljivi in 72 ur zaščiteni pred vlago in razmršenostjo.
Discipline
Linija Kérastase Chronologiste za lase in lasišče, ki potrebujejo regeneracijo in revitalizacijo. Mehkoba, sijaj, žametni dotik, disciplinirani lasje, zaščita pred vlago.
Chronologiste
Kérastase Volumifique za tanke lase brez volumna. Lasje imajo takojšnji in dolgotrajni peresno lahek volumen. Lasje so obnovljeni. Dolgotrajen volumen in lahkotnost.
Volumifique
Linija Kérastase Densifique za lase, ki jim primanjkuje gostote. Po uporabi so lasje bolj polni, zdravi, z več prožnosti in oblike.
Densifique
Linija Kérastase Nutritive je popolna rešitev za normalne do suhe in občutljive tanke lase. Lasje so po uporabi nahranjeni, sijoči, mehki, zaščiteni pred izsušenostjo in niso obteženi.
Nutritive Irisome
Kérastase Reflection Chromatique je večnamenska zaščitna linija za posvetljene ali barvane lase. Barva je ohranjena in dolgotrajno zaščitena. Lasje so nahranjeni in sijoči.
Reflection Chromatique
Linija Kérastase Force Architecte za poškodovane in kemično tretirane lase. Za sijoče lase, zaščitene pred nadaljnjim lomljenjem. Lasje so okrepljeni in odpornejši iz dneva v dan.
Force Architecte
Kérastase Therapiste za zelo poškodovane tanke ali močne lase, ki potrebujejo drugo življenje. Vlakno je globoko obnovljeno. Za moč in elastičnost lasnega vlakna. Lasje so revitalizirani. Svilnati dotik. Znanstveno dokazana učinkovitost. Lasno vlakno je globoko obnovljeno s povrnjeno močjo in elastičnostjo.
Therapiste
Linija Kérastase Specifique za spremembe in neugodja na lasišču. Izdelki za občutljivo lasišče in suhe lase, za mastne ali suhe lase s prhljajem, za lase nagnjene k stanjševanju in izpadanju ter izdelki za mastno lasišče in občutljive konice.
Specifique
Linija Kérastase Nutritive Magistral je popolna rešitev za zelo izsušene tanke  lase. Lasje so globinsko nahranjeni, sijoči, mehki na dotik in zaščiteni pred izsušenostjo.
Nutritive Magistral
Kérastase Aura Botanica je linija profesionalne nege las iz najmanj 96%* sestavin naravnega izvora, ki z naravnimi sestavinami neguje vaše lase, da zasijejo v svoji naravni lepoti. Odlikujejo jo razkošne teksture in nežne aromatične dišave, ki vas popeljejo v enkratno sproščujočo izkušnjo ugodja. Naravni, mehki in sijoči lasje zdravega videza.  *povprečna vrednost sestavin naravnega izvora. Preostali delež sestavin je potreben za ohranitev vonja in senzoričnih lastnosti ter stabilnosti izdelka.
Aura Botanica
Premaknite svoje meje. Kérastase predstavlja Vaš osebni trening program nege. Extensioniste je nov program dnevne nege las, ki lase vidno okrepi od korenin do konic. Pripravite. Okrepite. Povečajte dolžino. Ponovite. Pomoč do daljših, močnejših in bujnejših las. Lasje so močnejši, zdravi ter brez razcepljenih in zlomljenih konic. Zaradi globinskega zapolnjevanja razcepljenih konic lasje ostanejo čudoviti, kar jim omogoča večjo rast.
Extensioniste
Kérastase Blond Absolu je  vijolična nega za posvetljene lase. Obnavlja vlakna, jih okrepi in zaščiti. Nenehno nevtralizira neželene tone, poudarja blond tone. Bodite drzne, nego prepustite nam.
Blond Absolu
Frizerski salon Sašo Mali
Prečna ulica 6
1000 Ljubljana - Center
Map
Naslov / Adress
+386 1 43 40 552
+ 386 41 760 907
Kontakti / Phones
Facebook
Instagram
ponedeljek - petek: od 8.00 do 20.00
sobota: od 8.00 do 14.00
nedelja in prazniki zaprto
monday - friday: od 8.00 do 20.00
saturday: od 8.00 do 14.00
sunday and holidays closed
Delovni čas
Opening times
© Sašo Mali 2019 | All rights reserved.  
Design: Lea Legan